•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Glutenvrij koken en bakken

gezond en lekker eten zonder tarwe, spelt & co

Christiane Schäfer, Sandra Strehle
Livre relié | Néerlandais
19,95 €
+ 39 points

Description

WANNEER GLUTEN TABOE ZIJN Het is niet makkelijk om lekkere en originele recepten zonder gluten te vinden. Dit boek wil daar verandering in brengen door je te laten zien hoe je zonder beperkingen de heerlijkste gerechten op tafel tovert. Een stevig ontbijt, een frisse salade, een feestelijk vlees- of visgerecht of liever iets vegetarisch? In dit boek vind je recepten voor elk moment van de dag, waar je ook maar zin in hebt. Geniet van een zachte kalfsrollade of mediterrane gnocchi en laat je bakkunsten los op glutenvrij brood en gebak. Glutenvrij eten was nog nooit zo lekker en eenvoudig!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
144
Langue:
Néerlandais
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9789044746815
Date de parution :
15-03-17
Format:
Livre relié
Dimensions :
180 mm x 218 mm
Poids :
588 g

Les avis