•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Handbook of Drying of Vegetables and Vegetable Products

366,45 €
+ 732 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This handbook provides a comprehensive overview of the processes and technologies in drying of vegetables and vegetable products. It discusses various technologies such as hot airflow drying, freeze drying, spray drying, solar drying, microwave drying, radio frequency drying, infrared radiation drying, ultrasound assisted drying, and smart drying. It covers drying of different parts and types of of vegetables such as mushrooms and herbs, properties of pigments, nutrients, texture, etc. during drying process and dried products storage, nondestructive measurement and monitoring of moisture and morphological changes during vegetable drying, novel packaging, and computational fluid dynamics.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
554
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781498753869
Date de parution :
08-06-17
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
948 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.