•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Le Cordon Bleu Confectionery School

Le Cordon Bleu
Livre relié | Anglais
48,95 €
+ 97 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Available in English for the first time, a step by step guide to confectionery from the world renowned culinary school.

Le Cordon Bleu is the internationally renowned establishment synonymous with culinary excellence, for professionals and amateurs alike. In this latest book you will discover the secrets of Le Cordon Bleu's confectioners and chocolate makers to create over 90 delicious recipes including truffles, pralines, marshmallows, berlingots, nougats, caramels, as well as low sugar creations and even superb decorative pieces for special occasions. There is an entire chapter of step-by-step basic recipes for all the essential techniques: cooking sugar, tempering chocolate, making almond or praline paste...as well as detailed step-by-step instructions for the most complex recipes.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
312
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781911714170
Date de parution :
05-12-24
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
222 mm x 268 mm
Poids :
1487 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.