•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Modernist Cuisine

The Art and Science of Cooking

Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
Livre relié | Anglais
901,45 €
+ 1802 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Récompenses

  • James Beard Foundation Book Awards (Cookbook of the Year) 2012
    Vainqueur
  • James Beard Foundation Book Awards (Professional) 2012
    Vainqueur

Description

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking is a revolutionary treatment of cooking that pushes the boundaries of culinary arts. Winner of the 2012 James Beard Award for Cookbook of the Year, inducted into the Gourmand Cookbook Hall of Fame, and named one of the best cookbooks of the century by the New Yorker, its six volumes comprising 2,438 pages explore the history of cuisine and explain the science of cooking in a way that's accessible to both professional chefs and home cooks. Created by a team of scientists, chefs, editors, and writers, these volumes explore research spanning the field of culinary science with careful attention to practicality and applicability in the kitchen. Through gorgeous illustrations and otherworldly techniques, this set will inspire you to innovate in your own kitchen.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
2400
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780982761007
Date de parution :
14-03-11
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
381 mm x 444 mm
Poids :
21001 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.