•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

New Jewish Cooking

Groundbreaking Dairy-Free Kosher Recipes

Jason Pragnell
Livre relié | Anglais
53,45 €
+ 106 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A new buzz is in the air about kosher cooking. Ever since Bevis Marks The Restaurant opened its doors for business in 2003, adjacent to Britain's oldest synagogue, the food world has been flocking to its tables to enjoy the groundbreaking recipes of of Jason Prangnell's dairy-free kosher cuisine. Drawing on both the Sephardic and Ashkanazi traditions as well as modern European food influences, he has established his cooking as the benchmark of what modern Jewish cooking can aspire to. Working in a minimalist kitchen in the basement of the synagogue, Jason Prangnell's recipes are succinct and cookable and ideal for the home cook. An exquisite book, beautifully photographed by Lisa Barber.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
191
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781904573449
Date de parution :
21-09-06
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
246 mm x 243 mm
Poids :
1034 g

Les avis