Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
In Ontsuiker je brein gaat dr. Mike Dow diep in op hoe suiker de hersenchemie beïnvloedt.
Suiker maakt serotonine vrij in de hersenen, een hormoon dat ervoor zorgt dat je je goed voelt maar ook wilt blijven eten.
Recente studies hebben uitgewezen dat suiker in feite je hersenen doet krimpen, met als gevolg een kleinere hippocampus en veel andere problemen zoals geheugenverlies, depressie, overgewicht en meer. Na verloop van tijd raken we verslaafd aan het eten dat onze hersenen doet krimpen, zodat een vicieuze cirkel ontstaat.
In dit boek heeft dr. Dow vele gegevens verzameld die laten zien dat het standaard westerse voedingspatroon onze hersenen en ons lichaam aantast en wat we daaraan kunnen doen!
Ontsuiker je brein is gebaseerd op een 28-dagen-, keto-geïnspireerd mediterraans voedingsplan dat je in staat stelt om te profiteren van de langdurige voordelen van een langzame ontgifting: het voegt gezonde voeding en activiteiten toe voordat je suiker en slechte vetten weglaat. Door het invullen van de vragenlijsten in het boek leer je of je een gebrek hebt aan serotonine, dopamine of beide. Je ontdekt hoe je je kunt wapenen tegen de hunkering naar suiker en slechte vetten.
Het Ontsuiker je brein-programma omvat ook aanvullende technieken om op een natuurlijke manier de gezondheid van je hersenen te stimuleren, waaronder cognitieve gedragstherapie en zelfhypnose.
Met Ontsuiker je brein heb je een formule in handen die je helpt bij je gezondheid, hersengroei én slanke lijn!
Over de auteur:
Dr. Mike Dow, gezondheidszorg- en neuropsycholoog is een New York
Times-bestsellerauteur en succesvol therapeut. Als expert op het gebied
van hersengezondheid, geestelijke gezondheid, relaties en verslaving
is dr. Mike regelmatig te zien in verschillende succesvolle Amerikaanse
tv-shows.
Dr. Mike begon zijn carrière bij het Los Angeles Department of Mental
Health totdat hij zijn eigen praktijk startte. Hij heeft een masterdiploma
in huwelijks- en gezinstherapie, is gezondheidszorgpsycholoog en
heeft een doctorstitel in klinische seksuologie. Hij heeft zich toegelegd
op psychotherapie voor volwassenen en kinderen, relatietherapie,
gezinstherapie, seks- en hypnotherapie. Hij is afgestudeerd aan de USC als ‘presidential scholar’. Dit is een eretitel voor een selecte groep talentvolle, goed presterende studenten.