•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Patisserie en ander fijn gebak

Eddie Benghanem
Livre relié | Néerlandais
29,99 €
+ 59 points
Livraison sous 3 jours ouvrables
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade…



Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de vulling tot de afwerking en de presentatie.



Op ieder basisrecept wordt gevarieerd en verder gebouwd. Je begint met een gewone cake, een crumble, een clafoutis, soezendeeg, zanddeeg… en zodra je dat onder de knie hebt, klim je een niveau hoger, tot het niveau van de chef.



Het resultaat: eetbare kunstwerkjes, zonde om ze op te eten, maar onweerstaanbaar lekker.



Meer dan 500 recepten met tongstrelende foto’s: amandel-mokkataart, Linzertaart met frambozen, citroencake, vanillesoesjes, madeleines met honing, palmiers, cookies met rozijnen…

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
580
Langue:
Néerlandais
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9789022334461
Date de parution :
21-11-17
Format:
Livre relié
Dimensions :
260 mm x 312 mm
Poids :
3438 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.