Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Nooit eerder verschenen zoveel kookboeken en dan nog in een tijd dat door steeds minder mensen thuis wordt gekookt en er steeds meer buitenshuis wordt gegeten. Moeder in de keuken is al lang niet meer vanzelfsprekend. Moeder die haar kookkunsten doorgeeft aan de volgende generatie al evenmin. Op restaurant of in een andere eetgelegenheid komt de moderne vrouw en man in contact met de wereldkeuken. De vele gerechten met lekkere en gezonde producten uit onze eigen provincie moeten echter in niets onderdoen voor gerechten en producten uit andere landen en culturen. Het plaatselijk aanbod en de variëteit is enorm en omvat het hele gamma aan vlees, vis, gevogelte, groenten, zuivelproducten, zoete lekkernijen, gebak en dranken. Vaak zijn alle schakels tussen producent en consument aanwezig. De ambachtelijke vervaardiging en verwerking van de grondstoffen staan garant voor kwaliteit en worden in het buitenland steeds meer als keurmerk beschouwd. In onze eigen Vlaamse keuken mogen we ons zonder schroom wagen aan de Oost- Vlaamse streekproducten. Het is vaak een kwestie van goede recepten en culinaire durf. De recepten in dit boek berusten op de kennis en expertise van iemand met 20 jaar onderwijservaring in de hotelschool. Gedurfde combinaties blijken bijvoorbeeld uit de dranksuggesties die de vele prachtige streekbieren, likeuren en koffi es aanbevelen. Vandaar de wat uitdagende titel van deze uitgave Streken op tafel die uitnodigt om het te proberen. We hebben het! Dit kookboek is essentieel een didactisch werk. De leerling-kok, op school of thuis, vindt er alle stappen in de totstandkoming van een gerecht systematisch in beeld gebracht. Geen enkel ander kookboek is opgebouwd volgens dit unieke concept. Dit boek is niet alleen bedoeld om in te kijken en onze lekkeresmaakrefl ex te stimuleren, het is nog meer een leerboek (o.a. met Franse vaktermen) en een doeboek. Daarom ook zit dit boek in een hersluitbare ring. Elk recept is uitneembaar en kan eenvoudig op het werkblad worden gelegd, daar waar een lekker Oost-Vlaams gerecht wordt bereid.