•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Sugar, I love you

verbluffende recepten om de zoete dingen in het leven te vieren

Ravneet Gill
Livre relié | Néerlandais
27,99 €
+ 55 points
Livraison sous 2 jours ouvrables
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Een bevrijdende viering van suiker als ingrediënt

Ravneet Gill was als kind al DOL op suiker. Kitkats, cornetto's, Britse treacle-cakes, soesjes: haar lijst met zoete herinneringen is eindeloos. Niet zo gek dat ze later banketbakker werd en in de meest gerespecteerde zaken van Londen werkte, waaronder de restaurants St. John en Llewellyn's.

Nu horen we je denken: een boek over suiker?! Veel van de recepten in dit boek bevatten eigenlijk helemaal niet zo veel suiker. Juist het gebruik van suiker om gebak en desserts in balans te brengen, laat zien hoe veelzijdig het eigenlijk is. Weten wanneer en hóé suiker te gebruiken is in veel opzichten de essentie van bakken, en van patisserie.

In Sugar, I Love You tilt Ravneet Gill je thuisbakkunsten naar een hoger niveau. Met haar kenmerkende gevoel voor humor en makkelijk te volgen aanpak leert ze je de recepten voor cheesecakes met invloeden van over de hele wereld, indrukwekkende meerlaagse cakes met diverse texturen en kleine zoete lekkernijen zoals financiers met beurre noisette en chocolade of Deense brunsviger met sesam en pecannoten. Daarnaast laat ze je zien dat je frituurpan óók voor zoetigheid je beste vriend is met recepten voor gevulde bombolini, beignets en donuts.

* Een heerlijk bakboek van een van de leukste Britse chefs op dit moment
* voor de liefhebbers van Sweet van Yotam Ottolenghi en De zoete bakplaat van Rukmini Iyer
* Hoofdstukken bevatten onder meer recepten voor koekjes, taarten; cheesecakes, zoet deeg, gefrituurde lekkernijen, tussengerechten, ijs en andere desserts

'Dit boek is cheeky en deskundig'. Diana Henry, The Sunday Telegraph

'Rav kennende weet ik dat de recepten kloppen en dat de smaken ongelooflijk zijn.' Anna Jones

'Kom voor de taarten, blijf voor de sass.' Sunday Times

'Een vrolijk manifest ter verdediging van alles wat zoet is.' Tatler.com

'Dit boek moet een sticker op de omslag krijgen met de tekst "Instant Klassieker".' Financial Times

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
208
Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789464041798
Date de parution :
14-06-22
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
200 mm x 255 mm
Poids :
928 g

Les avis