•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Elements of Dessert

Francisco J Migoya, The Culinary Institute of America (Cia)
Livre relié | Anglais
85,45 €
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Récompenses

  • IACP Crystal Whisk Award (Professional Kitchens) 2014
    Vainqueur

Description

In The Elements of Dessert, renowned pastry chef Francisco Migoya, professor at The Culinary Institute of America, takes you on a guided tour through the innovative flavors, ingredients, and techniques in the thrilling world of desserts. He begins with the fundamental elements--such as mousses, doughs, and ganaches-- revealing in each recipe how to incorporate these building blocks into inventive, unforgettable delicacies. Chef Migoya then explores basic pastry methods and dessert and menu composition principles in 200 recipes and variations in the essential groups of pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed-around desserts, and cakes and petits fours. Inspirational and instructive photographs display steps, techniques, and finished desserts.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
544
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780470891988
Date de parution :
05-11-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
226 mm x 277 mm
Poids :
2177 g

Les avis