•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Vandaag vegetarisch

koken met peulvruchten, soja, ei en noten

Livre relié | Néerlandais
12,95 €
+ 25 points
Livraison sous 3 jours ouvrables
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Steeds meer mensen eten vegetarisch of flexitarisch. Het is lekker, gezond en ook nog eens duurzaam. In dit kookboek van het Voedingscentrum vind je meer dan 60 vegetarische recepten op basis van peulvruchten, soja, ei, noten en vleesvervangers. Van heerlijke bonensalades tot koken met zeewier: het komt allemaal voorbij. Bij een aantal recepten vind je nu ook QR-codes die verwijzen naar een kookvideo die bij het recept hoort. Culinair specialist Suzanne laat in de video's zien hoe je het recept maakt. Naast dat gerechten lekker smaken is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt als je geen vlees eet. In dit boek lees je daar alles over.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
160
Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789051770919
Date de parution :
17-01-22
Format:
Livre relié
Dimensions :
195 mm x 243 mm
Poids :
608 g

Les avis