Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Facsimile heruitgave naar de uitgave uit 1937. Historicus Johan Huizinga verkent in De wetenschap der geschiedenis de grenzen van geschiedschrijving a...Savoir plus
Nederland ziet er in 2013 veel anders uit dan bij de inhuldiging van koningin Wilhelmina in 1898. Nu profiteren alle Nederlanders van de slechte werko...Savoir plus
Facsimile heruitgave naar de druk uit 1946. In Nederland's geestesmerk beschouwt historicus Johan Huizinga de Nederlandse identiteit; Huizinga kensche...Savoir plus
Facsimile heruitgave naar de druk uit 1938. In Homo ludens verhaalt historicus Johan Huizinga van de spelende mens. Kern van Huizinga's betoog: spel l...Savoir plus
Facsimile heruitgave naar de tweede herziene druk uit 1925. De biografie over Desiderius Erasmus is een bevestiging van Johan Huizinga's onbetwistbare...Savoir plus
Elke huishoudschool had in de negentiende eeuw haar eigen kookboek. De bekendste titels zijn de Wanneé (Kookboek van de Amsterdamse huishoudschool) en...Savoir plus
Eind negentiende eeuw verschenen verschillende kookboeken bij huishoudscholen. Recepten van de Haagsche kookschool van A.C. Manden is een van de beken...Savoir plus
Facsimile heruitgave naar de vijfde herziene druk, de laatste uitgave waar Johan Huizinga persoonlijk aan heeft meegewerkt. Historicus Johan Huizinga ...Savoir plus
Michiel Valk en Elisabeth Heijnsdijk waren de eigenaren van hotel-restaurant Pomona, het huidige Parkhotel in Den Haag. Pomona was een van de eerste v...Savoir plus
Facsimile heruitgave van Het Keijner kookboek, het kookboek voor de authentieke Indische keuken met Hollandse, Chinese en inlandse recepten.Savoir plus
Het Groot vegetarisch kookboek van mevrouw J.M.J. Catenius van der Meijden, schrijfster van het vermaarde Groot nieuw volledig Oost-Indisch Kookboek. ...Savoir plus
Facsimile heruitgave naar de eerste druk. Historicus Johan Huizinga schetst in Nederlands beschaving in de zeventiende eeuw de cultuur in de Nederland...Savoir plus
François Blom cuisinier te s-Hage is vooral vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst. Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw ook Een k...Savoir plus
Onze aardappel is van de hand van Odilia Corver, auteur van Aaltje - Nieuw Nederlandsch kookboek. Het nieuwe Aaltje is het eerste moderne kookboek dat...Savoir plus
François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst. Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Ind...Savoir plus
Facsimile heruitgave naar de zesde druk, de laatste uitgave waar Cornelia Wannée persoonlijk aan heeft meegewerkt. Wannée was als lerares en directric...Savoir plus