•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Beneficial Microorganisms in Food and Nutraceuticals

Livre broché | Anglais | Microbiology Monographs | n° 27
158,45 €
+ 316 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book discusses the use of microorganisms for improving nutrient quality and producing healthier foods. Conventional roles of microbes in food preservation and in producing more readily digestible nutrients via natural fermentation processes are also examined.

Individual chapters explore topics such as bio-preservation, incorporation of lactic acid bacteria, traditional fermented Mongolian foods, fermented fish products of Sudan, probiotics in China, fermented soymilk, food colorants, and the effect of food on gut microbiota. Readers will gain insights into current trends and future prospects of functional foods and nutraceuticals. This volume will be of particular interest to scientists working in the fields of food sciences, microbiology, agriculture and public health.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
290
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 27

Caractéristiques

EAN:
9783319794556
Date de parution :
21-03-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
421 g

Les avis