•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Fermented Foods of Latin America

From Traditional Knowledge to Innovative Applications

Livre broché | Anglais | Food Biology
64,95 €
+ 129 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Due to the indigenous knowledge of pre-Colombian indigenous tribes and the new methods introduced by the immigrants arriving from Europe and other continents, a wide variety of fermented foods are produced in Latin America. In this book, we have collected information about the Latin American experience in the production of dairy, meat and wine. Special focus has been given to fermented fruits and vegetables as it is part of the genetic heritage of the South American continent. Pre-Columbian knowledge on preparation of various fermented food products is covered in the book.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
338
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780367782795
Date de parution :
31-03-21
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 233 mm
Poids :
747 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.