•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Nutrition Research: Concepts and Applications

Karen Eich Drummond, Alison Reyes, Natalie K Cooke, Virginia C Stage
Livre broché | Anglais
82,45 €
+ 164 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Nutrition Research: Concepts and Applications, Second Edition assists students in developing the skills necessary to become knowledgeable consumers of research, conduct and document research projects, and using research findings in the classroom and in supervised practice. The Second Edition makes research articles approachable and understandable so students can feel confident reading and interpreting not just primary research, but also narrative and systematic reviews. In turn, this text also helps students understand and access practice guidelines to enable their participation in evidence-based nutrition and dietetics practice.Nutrition Research, Second Edition provides numerous examples of concepts, ample practice opportunities using questions tied to actual studies, and occasions for step-by-step mastery of concepts. This valuable text starts with the basics and is comprehensive in its approach, making it ideal for undergraduate students as well as graduate students.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
450
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781284227116
Date de parution :
06-06-22
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
212 mm x 274 mm
Poids :
771 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.