•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Restaurant Chains in China

The Dilemma of Standardisation Versus Authenticity

Guojun Zeng, Henk J de Vries, Frank M Go
Livre broché | Anglais
152,95 €
+ 305 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book explores the paradox of the hospitality industry: customers demand not only personal and innovative tourism products and services, but also cost-effective ones. Enterprises have the option to meet the former demand by offering authentic products and services while the latter could be achieved through standardization. Although it seems ideal to combine both concepts, they seemingly contradict each other leading to suppliers facing an authenticity-standardization paradox. The authors identify, analyze, and provide solutions for this authenticity-standardization paradox based on a series of case studies of restaurants in China. This book will be of interest to scholars, business owners, and consultants.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
126
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9789811345449
Date de parution :
03-01-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
148 mm x 210 mm
Poids :
181 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.