•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Smaakstoffen in kalvervoeding

Alexander Jelezko, Michael Bazilev, Victor Maslak
Livre broché | Néerlandais
117,45 €
+ 234 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

In de monografie wordt wetenschappelijk onderbouwd hoe de natuurlijke weerstand en productiviteit van kalveren kan worden verhoogd door de introductie van een nieuw smaakadditief in het dieet dat het mogelijk maakt de bacteriedodende activiteit van het kalfsserum te verhogen met 3,9 - 6,4%, het niveau van het totale eiwitgehalte in het bloedserum - met 4,8 - 6,7%, γ-globulinen - met 1,8 - 4,5% en de toename van het levend gewicht met 8,5 - 9,1%. De publicatie wordt aanbevolen voor landbouwspecialisten, onderzoekers en studenten van hogere onderwijsinstellingen. De publicatie wordt aanbevolen voor landbouwspecialisten, onderzoekers en studenten van hogere onderwijsinstellingen. 11,6. Circulatie 100 exemplaren. Dit boek is vertaald met Kunstmatige Intelligentie.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
132
Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9786200512710
Date de parution :
31-01-20
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
204 g

Les avis