•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Advances in Food and Nutrition Research

Volume 45

Livre relié | Anglais | Advances in Food and Nutrition Research | n° 45
347,95 €
+ 695 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Advances in Food and Nutrition Research recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail the scientific developments in the broad areas of food science and nutrition and are intended to ensure that food scientists in academia and industry as well as professional nutritionists and dieticians are kept informed concerning emerging research and developments in these important disciplines. The Advisory Board includes Daryl Lund, a recipient of the International Award by the Institute of Food Technologists. All food scientists and nutritionists should have access to this publication.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
324
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 45

Caractéristiques

EAN:
9780120164455
Date de parution :
11-10-02
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
603 g

Les avis