Suite à une grève chez bpost il n'est temporairement pas possible de choisir pour livraison à domicile ou à une autre adresse. Besoin de quelque chose en urgence ? Choissisez pour retrait en magasin ou passez plutôt dans un magasin Club à proximité.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Suite à une grève chez bpost il n'est temporairement pas possible de choisir pour livraison à domicile ou à une autre adresse. Besoin de quelque chose en urgence ? Choissisez pour retrait en magasin ou passez plutôt dans un magasin Club à proximité.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Alain Ducasse's New York

100 Gourmet Addresses

Alain Ducasse
Livre relié | Anglais
34,45 €
+ 68 points
Format
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Acclaimed chef Alain Ducasse reveals his personal guide to the best eating, drinking, and hospitality the city has to offer. A perfect introduction to New York's food world for New Yorkers and tourists alike. There are many guides to New York restaurants, but this is the first one by Alain Ducasse, the critically acclaimed French chef and multiple-time winner of three Michelin stars in two different cities. From Brooklyn's hippest new restaurants to Manhattan's best street vendor hot dogs, Ducasse reveals his personal selections of Gotham's best culinary destinations. This intimate hardcover comes with a foldout map that is perfect for popping into hand luggage or tucking into a coat pocket. This compact guide focuses primarily on Manhattan and Brooklyn, revealing Ducasse's favorite spots, special finds, and gourmet delights. It captures New York's globally inspired palette of flavors and aromas that blend together into its own unique food culture producing some of the world's best and most innovative restaurants. From bistros, gelaterias, and bakeries to old-fashioned appetizing delicatessens, greenmarket stands, and five-star restaurants, any culinary location that is special to New York and at the top of its game, is included in Ducasse's guide.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
236
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780847849208
Date de parution :
08-03-16
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
132 mm x 173 mm
Poids :
362 g

Les avis