•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food and Sustainability in the Twenty-First Century

Cross-Disciplinary Perspectives

Livre broché | Anglais | Anthropology of Food & Nutrition | n° 9
56,45 €
+ 112 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Sustainability is one of the great problems facing food production today. Using cross-disciplinary perspectives from international scholars working in social, cultural and biological anthropology, ecology and environmental biology, this volume brings many new perspectives to the problems we face. Its cross-disciplinary framework of chapters with local, regional and continental perspectives provides a global outlook on sustainability issues. These case studies will appeal to those working in public sector agencies, NGOs, consultancies and other bodies focused on food security, human nutrition and environmental sustainability.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
238
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 9

Caractéristiques

EAN:
9781800739161
Date de parution :
10-03-23
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
150 mm x 226 mm
Poids :
340 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.